SPLOŠNI POGOJI

SPLOŠNI POGOJI KORIŠČENJA UGODNOSTI »TRENIRAJ ZASTONJ«

 

  1. Splošne določbe

Splošni pogoji urejajo namen in pogoje, pod katerimi je možno koristiti brezplačno vadbo v Laguna Befit centru z akcijo »TRENIRAJ ZASTONJ (v nadaljevanju: Treniraj zastonj). Organizator Treniraj zastonj je družba GP Ljubljana d. d. (v nadaljevanju: organizator).

Splošni pogoji so sestavni del prijave. Posameznik, ki se nanj prijavi, v celoti, nepreklicno in brezpogojno sprejema te splošne pogoje, objavljene na spletni strani www.laguna.si.

 

  1. Prijava na Treniraj zastonj

Prijava na Treniraj zastonj se izvede z izpolnitvijo prijavnega obrazca na spletni strani fitnesbefit.laguna.si, kjer mora posameznik obvezno navesti svoje podatke (ime, priimek, e-naslov in GSM številko). Posameznik z vpisom teh podatkov jamči, da so ti pravi, pravilni in popolni. Predhodna prijava na vadbo je obvezna, saj je število mest omejeno (vadba / termin). Na Treniraj zastonj ugodnost pa lahko prijavi samo sebe osebno.

 

  1. Udeležba na dogodku

Udeležba na Treniraj zastonj je brezplačna za polnoletne osebe ob predhodni registraciji preko spletnega obrazca. Tridnevni brezplačni preizkus je namenjen vsem, ki še niso bili v Laguna Befit centru in bi radi preizkusili naše treninge in naprave, spoznali naše trenerje in si ogledali naše prostore. Predhodno se je potrebno obvezno registrirati in se prijaviti na 3 željene zaporedne dni treninga. Na Treniraj zastonj ugodnost se prijavlja prostovoljno. Odpoved prijave na Treniraj zastonj ugodnost pa se lahko sporoči pisno po e-pošti na naslov befit@laguna.si.

 

  1. Uporaba osebnih podatkov

Upravljavec zbirke osebnih podatkov, zbranih v okviru prijave na Treniraj zastonj ali drugače v okviru prijave na brezplačno tridnevno koriščenje treninga v Laguna Befit center, je organizator, ki pa se zavezuje, da bo vse prejete osebne podatke, navedene v prijavnici, skrbno hranil in uporabljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in Splošno uredbo o varstvu podatkov (angl. General Data Protection Regulation – GDPR; v nadaljevanju: uredba) za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Nameni so opredeljeni na prijavnem obrazcu na spletni strani fitnesbefit.laguna.si

 

  1. Veljavnost splošnih pogojev

Ti splošni pogoji veljajo od 25. maja 2018 naprej ter se nanašajo na dogodek in vse njegove morebitne ponovitve v letu 2018.

 

Ljubljana, 25. maj 2018

GP Ljubljana d. d.