PREOBLIKUJ SVOJE TELO

Naj bo jesen čas za nove odločitve! Za vas smo pripravili nove Les Mills vadbe, nov pester urnik, nove trenerje, nove ugodnosti … Nova ponudba svetovno priznanih LES MILLS vodenih vaj, s katerimi boste izoblikovali svoje telo in zraven poskrbeli za svoje splošno počutje.

TRENIRAJ BREZPLAČNO

Treniraj z nami kar 10 dni brezplačno v tednu športa v Ljubljani!

Teden odprtih vrat, ki bo trajal od 1. septembra pa do 10. septembra, je namenjen vsem vam, ki bi radi preizkusili našo ponudbo, naš način dela. 10 dni boste lahko trenirali popolnoma brezplačno! 

PRIJAVE

Ker vam želimo zagotoviti kar najbolj prijetno izkušnjo treninga pri nas, se je potrebno na teden odprtih vrat PRIJAVITI TUKAJ! Prosimo vas, da nam preko spodnjega obrazca pošljete svojo prijavo. Kontaktiral vas bo naš fitnes svetovalec, ki vam bo, če bo potrebno, svetoval tip oz. način treninga, primeren za vas, ter vam rezerviral mesto, v kolikor bi se radi udeležili brezplačnih skupinskih ali timskih treningov ali individualno uro fitnes treninga. Število mest na skupinskih in timskih treningih je omejeno, zato vas vljudno naprošamo, da se na vse treninge tekom odprtih vrat prijavljate vnaprej.

Urnik oz. razpored skupinskih in timskih treningov lahko vidite tukaj!

UGODNOSTI

Tekom tedna odprtih vrat smo vam pripravili tudi lepe ugodnosti, v kolikor se boste odločili in se včlanili v naš fitnes center. Se pa bo potrebno za najboljše ugodnosti nekoliko podvizati, saj vam bodo največje ugodnosti pripadale le prvi dan vašega lastnega obiska.

LESTVICA POPUSTOV (UGODNOSTI) za KARTO

 • 330 EUR namesto 369 EUR na letno karto, ki vam omogoča celoletno uporabo FITNES-a, VODENIH VADB IN BAZEN-a Laguna; ugodnost velja na dan vašega prvega obiska do 10.09.2016.
 • 10 % popusta na vse mesečne karte; ugodnost velja do 10.09.2016.
 • Posebne ugodnosti za študente.

GARDEROBA IN OSTALO

Vljudno vas naprošamo, da ob vstopu v fitnes izročite fitnes svetovalcu, ki vas bo sprejel, osebni dokument, v zameno za katerega boste prejeli ključek s katerim boste lahko koristili garderobe in varno zaklenili svoje osebne stvari v omarice. Ko boste fitnes zapuščali vam bomo ob predaji ključavnice vrnili vaš osebni dokument.

Za treninge potrebujete čisto športno obutev, udobna športna oblačila, brisačo in plastenko z vodo.

Za vsak Les Mills program obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Za program treniga se posvetujte ob obisku z našimi svetovalci.

Zagotavljamo vam:

 • licenčno svetovno najbolj priznane vadbe Les Mills
 • profesionalni in izkušeni licencirani inštruktorji
 • svetel velik vadbeni prostor s steklenimi stenami
 • neomejeni brezplačni parkirni prostori zagotovljeni
 • vadbe, primerna za vse, ki želijo osvojiti določene cilje
 • vadbe, primerne za vse generacije neglede na trenutno pripravljenost
 • večja kondicijska pripravljenost in več funkcionalne moči
 • osebni strokovni nasvet pri uporabi fitnes naprav in poteka treningov
 • strokovno svetovanje in individualni pristop!

Zagotovi si svoj termin – prijavi se: