Vse obiskovalce Laguna Befit center bomo v skladu z odlokom Vlade RS  od 18.09.2021  prijazno prosili, da na recepciji pokažete PCT potrdilo, da izpolnjujete pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran), za čas veljavnosti odloka, da vnesemo v evidenco veljavnosti kart, kar bo omogočilo nemoten prehod na kontrolni barieri. Pogoj je potrebno izpolnjevati za vse športno-rekreativne dejavnosti v zaprtih prostorih za starejše od 15 let. O vseh drugih spremembah delovanja vas bomo sproti obveščali na naši spletni strani in Facebook strani. Poslujemo v omejenem obsegu in z omejitvami, ki smo jih z namenom, da bi za naše člane zagotovili čim bolj varno, ustrezno in učinkovito vadbo, strnili v naslednja pravila:

 

URNIK IN DELOVANJE

 • Za vstop v dvorane Laguna Befit Centra je potrebno izpolnjevati pogoje PCT (prebolel, cepljen, testiran) pogojev pred vstopom v Laguna Befit center. Pogoj je potrebno izpolnjevati za vse športno-rekreativne dejavnosti v zaprtih prostorih za starejše od 15 let. Pred vstopom je potrebno na recepciji pokazati potrdilo da izpolnjujete pogoj PCT (prebolel, cepljen, testiran), za čas veljavnosti odloka, da vnesemo v evidenco veljavnosti kart, kar bo omogočilo nemoten prehod na kontrolni barieri.
 • Število vadečih na vodenih vadbah v veliki dvorani je omejeno skladno z vladno odredbo, zato je potrebna predhodna rezervacija vadbenega termina. Za termin vodenih vadb se je potrebno obvezno prijaviti preko iPoint aplikacije na povezavi TUKAJ. Navodila za registracijo v iPoint aplikacijo si preberite TUKAJ.
 • Po uspešni prijavi termina vadbe prejmete SMS potrdilo o uspešni prijavi, ki ga pokažete ob vašem prihodu na prijavljeni termin za vadbo. Prosimo vas, da upoštevate, da vam ne bomo mogli omogočiti vadbe v terminu, na katerega se niste uspešno prijavili, saj je število vadečih v fitnes centru naenkrat omejeno z odlokom Vlade RS.
 • Vstop v center je možen le 15 minut pred uro termina za potrebe registracije in priprave na vadbo, v času posameznega termina vstop v center ni več možen.
 • Na termin vadbe je potrebno priti pravočasno, saj vam v primeru zamude zaradi omejitve števila vadečih naenkrat ne moremo zagotoviti podaljšanja vadbe preko vašega termina.
 • Med vadbo je potrebno ohranjati najmanj 2 metra medsebojne razdalje in v ta namen uporabljajte naprave tako, da je zasedena vsaka druga naprava. To velja tudi za člane istega gospodinjstva, saj naše osebje na licu mesta ne more preverjati, ali so posamezniki člani istega gospodinjstva.
 • Pri uporabi fitnes naprav je obvezna uporaba velikih brisač, ki jih prinesete s seboj. Prav tako je priporočljivo, da prinesete lastne vadbene podlage, če je to možno.
 • Pred in po uporabi rekvizitov in naprav je obvezno razkuževanje rokrekvizitov in naprav z za to namenjenimi čistili, ki so na voljo v vadbeni dvorani. Obvezno je pospravljanje rekvizitov po njihovi uporabi.
 • Ob poteku termina so udeleženci dolžni zapustiti dvorano in imajo na voljo 15 minut za ureditev osebnih stvari in da zapustijo fitnes center. Preko navedenih časovnih okvirjev zadrževanje v fitnesu ni dovoljeno.
 • Garderobe in tuši  obratujejo. Priporočamo, da kljub temu pridete na vadbo pridete že oblečeni v športna oblačila in se v prostorih fitnes centra le preobujete. Obvezna je uporaba športne obutve, primerne za notranjo vadbo.
 • V vseh prostorih fitnes centra je obvezna nošnja maske za obraz, ki jo lahko snamete le med samo vadbo.
 • Upoštevanje vseh navedenih pravil se spremlja in nadzoruje preko video sistema.
 • Vadbeno dvorano redno prezračujemo, zato je možno, da je temperatura v dvorani nižja kot običajno; priporočamo, da tudi med vadbo nosite dolge hlače in majice.

 

KARTE IN RECEPCIJA

 • Laguna Befit center lahko obiskujejo le imetniki veljavne klubske kartice Laguna Befit.
 • Na recepciji je potrebna obvezna prijava prisotnosti s klubsko kartico Laguna Befit na podlagi predhodne prijave v iPoint.
 • Mesečne in letne karte se, ob morebitnem ponovnem zaprtju fitnes centrov zaradi odlokov, zamrznejo za čas zaprtja.
 • Prehranska dopolnila, energetski in proteinski napitki ter kava so v času obratovanja na voljo  za s seboj (take away) ali postreženo na zunanji terasi fitnes bara ali v notranjih prostorih fitnes bara vendar le pod pogojem izpolnjevanja PCT pogoja.
 • Naše storitve je dovoljeno obiskovati samo povsem zdravim osebam. Pridružujemo si pravico zavrniti osebo, ki kaže znake prehladnih obolenj.
 • Laguna Befit center tudi v tem obdobju vpisuje nove člane – izpolnjen vpisni list, ki si ga najdete TUKAJ, lahko pošljete na befit@laguna.si: Enoletna članarina znaša 10,00 EUR (z DDV). Izdelava klubske kartice znaša 2,00 EUR (z DDV).

 

Iskreno vas naprošamo, da se držite vseh pravil, skrbite za osebno higieno in upoštevajte navodila NIJZ in Ministrstva za zdravje v zvezi s preprečevanjem širjenja virusa bolezni Covid-19.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in želimo vam varno in zdravo vadbo.

Ekipa Laguna Befit centra