Bodypump 100 je vsak dan bližje in vemo, da vas zanima, kako priti do svojega mesta na zabavi, ki jo bomo priredili svetovnemu najuspešnejšemu skupinskemu treningu vseh časov v čast.
Na zabavo ste povabljeni prav vsi naši člani in tudi tisti, ki to še niste, pa boste postali pred 14. januarjem 2017. Dogajanje na zabavi bomo popestrili s pestrim programom, tako, da boste prav vsi prišli na svoj račun!
Pa vendar je število mest na predstavitvi 100. številke Bodypump-a omejeno na 25.
Kako torej do svojega mesta na Bodypump 100 treningu?

PREDSTAVI NAM SVOJO BODYPUMP ZGODBO!

Želimo si slišati tvojo zgodbo. Kdaj, kako, zakaj, s kom se je začela tvoja Bodypump zgodba?
Lahko je to vaša prva izkušnja z Body pumpom ali pa najljubša številka oz. izdaja Body pumpa. Karkoli, kar se vam je vtisnilo v spomin in vas pripeljalo do tega da je Body pump postal vaš nepogrešljiv del življenja.
Imaš morda kakšno zabavno anekdoto s treninga, najljubšo pesem? Vsi avtorji boste imeli zagotovljeno mesto na Bodypump 100 treningu! Objavi svojo zgodbo kot objavo v tem dogodku.

ZLATO MESTO – TOP ČLAN

Zlato vstopnico za Bodypump 100 trening bomo podarili dvema našima članoma, ki sta si v zadnjem letu našega druženja s svojo karizmo, karakterjem, predanostjo športu in tudi delom »ambasadorja« našega centra, prislužila prav posebno mesto v naših očeh in, ki sta v preteklem letu opravil-a največje število BODYPUMP treningov pri nas!

NAGRADNO ŽREBANJE

Ker želimo, da imate prav vsi naši člani možnost treninga na prvi predstavitvi Bodypump-a 100, bomo za vas pripravili tudi žrebanje. Kmalu bomo za vas pripravili Bodypump 100 nagradne vstopnice, ki jih boste lahko izpolnili za sodelovanje v žrebanju mest.

POSEBNA PONUDBA

Za vse, ki še niste naši člani smo pripravili posebno »jubilejno« Bodypump 100 ponudbo. Prvih 5 najhitrejših nečlanov, ki boste našo ponudbo koristili in tako postali naši člani, bomo za hitrost nagradili z mestom na predstavitveni uri Bodypump 100.

NAGRADNO ŽREBANJE (NEČLANI) & BODYPUMP KVIZ

4 mesta bomo podarili tudi vsem, ki še niste naši člani. Kmalu bomo za vas pripravili vstopnice, ki jih boste OSEBNO lahko izpolnili na recepciji, nato pa le še upali na srečno roko enega izmed naših trenerjev, ki vas bo morda izžrebala in vam zagotovila mesto v družbi najboljših.
V žrebanju boste lahko sodelovali tudi z pravilnim odgovorom na zastavljeno vprašanje v BODY PUMP kvizu. Kako dobro pravzaprav poznaš Bodypump? Veš, kdo stoji za njim, koliko ponovitev naredimo v eni uri, kakšna je njegova zgodovina? Za vas bomo pripravili Bodypump kviz – pravilni odgovor vam prinese vstopnico za BODYPUMP mesto: spremljaj nas na FB v tem dogodku.
Kar nekaj možnosti torej imate, da si zagotovite svoje mesto. Bodi izvirni in »izzivajte« srečo.
Do takrat pa le pridno trenirajte, januarja sodelujte na BREZPLAČNEM OLDIES MIX TRENINGU, da vas Bodypump 100 ne bo presenetil in pustil posledic še nekaj dni po prvi predstavitvi.

Se vidimo v Laguna Befit centru, še prej pa Izpolni spodnji obrazec in bodi na tekočem z vsem dogajanjem in informacijah o Bodypump 100 zabavi!

 REZERVIRAJ SI SVOJE MESTO