Rezerviraj si ponedeljek 3.4.2017 za vrhunske treninge! V Laguna Befit centru smo samo za vas naredili poseben dogodek, namenjen predstavitvam novih Les Mills treningov. Za vse, ki nas še ne poznate vam bo na voljo cel popoldan brezplačnih treningov!

KAJ SE BO DOGAJALO?

Nova glasba, nove vaje in nove kombinacije vas bodo naredile še boljše, hitrejše in močnejše. Novi treningi pa pomenijo tudi nove izzive in hitrejšo pot do vaših ciljev.

Predstavljeni bodo novi treningi Les Mills programov: BodyPump, BodyAttack, BodyBalance, CXWORX in GRIT!

Na voljo vam bodo naši svetovalci, ki vam bodo pripravili program treninga glede na vaše cilje in vašo kondicijsko pripravljenost!

KDAJ?

PONEDELJEK 3.4.2017 popoldan bo v urnik v Laguna Befit centru sledeč:
17:00 GRIT

17:30 CXWORX

18:00 BODY PUMP

19:00 BODY ATTACK

20:00 WORLD JUMPING

21:00 BODY BALANCE

ZA KOGA? DOBRODOŠLI VSI!

Dobrodošli vsi neglede na starost in fizično pripravljenost, naši člani in vsi, ki bi to radi postali oziroma bi si želeli brezplačno preizkusiti nove Les Mills skupinske treninge. Za vsak Les Mills program obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Pred izborom na katero vadbo se prijaviti se posvetujte z našim svetovalcem.

PRIJAVE

Ker vam želimo zagotoviti kar najbolj prijetno izkušnjo treninga pri nas, se je potrebno na brezplačno vadbo prijaviti. Dobrodošli, ki nas še ne poznate in bi si želeli trenirati z nami ter bi si želeli brezplačno preizkusiti naše treninge! Kontaktiral vas bo naš trening svetovalec, ki vam bo, če bo potrebno, svetoval tip oz. način treninga, primeren za vas, ter vam rezerviral mesto brezplačne predstavitve Les Mills treninga. Število mest je omejeno.

Za brezplačen trening, se prijavi preko spodnjega obrazca:

 prijavljam se na brezplačen trening