Rezervirajte si sredo 12.9.2018, četrtek 13.9.2018 in petek 14.9.2018 za vrhunske treninge! V Laguna Befit centru smo samo za vas naredili poseben dogodek, namenjen predstavitvam vodenih vadb in treningov.

 

KAJ SE BO DOGAJALO?

Novi trenerji, nova oprema in nove vaje in kombinacije vas bodo naredile še boljše, hitrejše in močnejše. Novi treningi pa pomenijo tudi nove izzive in hitrejšo pot do vaših ciljev.

Predstavljeni bodo treningi vodenih vadb: NIT, TNZ, BOOTCAMP, BOOTYEXTREME, PILATES, METAFIT, ZLATA LETA

Na voljo vam bodo naši svetovalci, ki vam bodo pripravili program treninga glede na vaše cilje in vašo kondicijsko pripravljenost! Po vadbi pa boste lahko degustirali okusne šejke.

 

KDAJ?

SREDA 12.9.2018 boste brezplačno lahko preizkusili

6:00 BOOTCAMP

9:00 PILATES

18:00 TNZ

19:00 NIT

21:00 PILATES

 

ČETRTEK 13.9.2018 boste brezplačno lahko preizkusili

6:00 METAFIT

8:00 ZLATA LETA

9:00 NIT

19:00 NIT

20:00 BOOTCAMP

 

PETEK 14.9.2018 boste brezplačno lahko preizkusili

6:00 BOOTCAMP

9:00 PILATES

18:00 BOOTYEXTREME

19:00 NIT

 

ZA KOGA? DOBRODOŠLI VSI!

Dobrodošli vsi neglede na starost in fizično pripravljenost, naši člani in vsi, ki bi to radi postali oziroma bi si želeli brezplačno preizkusiti nove vodene vadbe. Za vsak trening obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Pred izborom na katero vadbo se prijaviti se posvetujte z našim svetovalcem.

 

PRIJAVE

Ker vam želimo zagotoviti kar najbolj prijetno izkušnjo treninga pri nas, se je potrebno na brezplačno vadbo prijaviti. Kontaktiral vas bo naš trening svetovalec, ki vam bo, če bo potrebno, svetoval tip oz. način treninga, primeren za vas ter vam rezerviral mesto brezplačne predstavitve treninga. Število mest je omejeno.

 

Za brezplačen trening, se prijavi preko spodnjega obrazca:

PRIJAVI SE ZDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO!

 

 

* Zanimam se za:

 Trening z osebnim trenerjem Fitnes Vodene vadbe

* Zanimam se za skupinske treninge (označi vse, ki te zanimajo):

 Pilates Funkcionalni trening Boot camp TNZ Booty extreme Metafit Klinika NIT funkcionalni trening

* Najbolj mi ustrezajo naslednji dnevi (označi več možnosti):

 Sreda Četrtek Petek

 

* S klikom na gumb "POŠLJI" potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletnih strani fitnesbefit.laguna.si in laguna.si, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb ter so natančneje opisani tukaj.

 * Potrjujem

 

* S prijavo se strinjam s pogoji udeležbe in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družba GP Ljubljana d.d. kot upravljavec zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih Treniraj zastonj ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in mojim zadovoljstvom z njim ter drugih ugodnosti Klub Laguna ter drugih z varstvom osebnih podatkov povezanih gradiv. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

 * Strinjam se

 
* Podatki, označeni z zvezdico, so obvezni. Brez vnosa obveznih podatkov prijava ni izvedljiva.