STE ZA VODNO PUSTOLOVŠČINO? Vabljeni na tradicionalni 16. ekološki dogodek »POLETNO EKOŠPORTANJE«, ki bo na kopališču Laguna Mestna plaža Ljubljana v soboto, 26. 8. 2017!

Dan bo namenjen našim najmlajšim obiskovalcem in njihovim staršem:

– vodne igre z vragolijami in družinske igre brez meja,

– poučne ter nagradne igre, – ekološke ter ustvarjalne delavnice,

– skakanje na trampolinih World Jumping Family (16:00-17:00),

– plesne delavnice plesne šole Mimi – plesni center (17:00 -18:00)

– druženje s simpatičnimi maskotami: Lagunko, eko Pip, zmaj Pometaj, Pikapolonica.

udeležbo na dogodku boste pomagali projektu Botrstvo v Sloveniji, zato vabljeni k izmenjavi igrač in zbiranju šolskih potrebščin.

Na plesni delavnici z Mimi – plesni center se bomo skozi pravljico naučili nekaj plesnih korakov in jih skozi igro sestavili skupaj v ples. Zabavno plesno pravljico bomo napisali skupaj.

 

CENA vstopnice: po ceniku Lagune mestne plaže Ljubljana (http://laguna.si/urnik-cenik/).

Prijazno vabljeni, da z nami preživeti aktiven, poučen in pester dan v sodelovanju z ESA Tim.

 

Kot je že znano imajo otroci do 1m višine vedno prost vstop, saj so le ti obiskovalci najbolj zaželeni v prečudoviti naravi in ponudbi otroških igral ter vsakodnevni animaciji za najmlajše.

Za naše člane Laguna Befit centra z veljavno karto je  vstop na kopališče brezplačen, za družinske člane pa je vstopnina na bazen ta dan 50% cenejša.

Imetniki klubske karte Klub Laguna celo sezono kupujete dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50% nižjimi cenami.

***

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Več info : KLIK
email: laguna@gpl.si /befit@laguna.si
www.laguna.si