Jutranji NIT – osnovni trening je prilagojen trening, ki je namenjen začetnikom. Ljudem, ki na svojih delovnih mestih veliko presedijo in se zaradi tega soočajo z mnogimi zdravstvenimi težavami. Manjša skupina vadečih, z razgibanim in še vedno prilagojenim treningom, primernim za vsakogar, pod strokovnim vodstvom profesionalne trenerke Nataše Gorenc. Termin jutranjih NIT treningov je ob torkih in četrtkih zjutraj ob 9:00.  Če niste jutranja oseba, začnite razmišljati drugače, kajti jutranji trening ponuja mnogo prednosti pred vadbo pozneje v dnevu.

Prednosti jutranjega treninga:

  • Zbudite telo in izboljšate počutje.
  • Izboljšajte spalne navade.
  • Pospešuje metabolizem.
  • Dvig samozavest in samopodobe.
  • Izboljšate produktivnost čez celoten dan.
  • Celo popoldne imate na voljo za preživljanje časa z družino oz prostega časa.

NIT je vadba s trenerko Natašo Gorenc pri kateri izvajamo zabavno kombinacijo funkcionalnih vaj za moč, vzdržljivost in gibljivost. Narava vadbe povzroči znatno kurjenje maščob (povišana stopnja metabolizma) ter izboljšanje tonizacije, moči in vzdržljivosti celotnega mišičnega sistema. Vadba ne vsebuje koreografije in jo lahko izvajamo z opcijami oziroma lažjimi različicami ter tako prilagodimo svoji telesni pripravljenosti.

Je funkcionalen trening z obremenitvijo celotnega telesa. Pri vadbi se uporabljajo tako rekviziti kot lastna teža, gibanja pa so kompleksna in dinamična. Največkrat se uporabijo rekviziti kot so kolebnica, kettlebelli, medicinke, TRX trakovi, elastike, vrvi,.. Izvaja pa se tudi zelo širok nabor vaj: tek, poskoki, sklece, trebušnjaki, počepi, vzgibi, pilometrične vaje…

Na treningu se ne preizkuša maksimalne moči, kar pomeni, da je primerna tako za moške kot ženske, mlade in stare, vrhunske športnike ter začetnike. NIT nam pomaga doseči želeni napredek, boljšo motoriko, stabilnost, moč in hitrost. Tak način treninga je primeren za vsakogar, ki si želi učinkovitih treningov in hitrega napredka.

Vabljeni, da nas obiščete ali pišete na befit@laguna.si. V kolikor še niste bili pri nas vam nudimo brezplačni preizkus s prijavo TUKAJ. Začnemo z 7. Januarjem 2020! Prijavi se !

Se vidimo #nalaguni! 😊

Nataša Gorenc, licencirana fitnes trenerka, 3. stopnja FZS – Fitnes zveza Slovenije