16.7.2017 vabljeni na nedeljski družinski dan na kopališču Laguna mestna plaža, ki bo namenjen našim najmlajšim obiskovalcem in njihovim staršem. 

Za otroke bomo v sodelovanju z Zavodom G-rega poskrbeli za športne in ustvarjalne delavnice, plesne igre, nagradne igre, WORLD JUMPING FAMILY – na mini trampolinih, poslikava obrazov, nastop »Baloonka«, štafetne igre, skakalni gradovi, vodna aerobika, vodni hokej in še več iger in zabave v vodi…

***
Kot je že znano imajo otroci do 1m višine vedno prost vstop, saj so le ti obiskovalci najbolj zaželeni v prečudoviti naravi in ponudbi otroških igral ter vsakodnevni animaciji za najmlajše.

Imetniki klubske karte Klub Laguna celo sezono kupujete dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50% nižjimi cenami. 

Za člane Laguna Befit centra z veljavno letno kombinirano karto ali karto vodenih vadb ali fitnesa pa je vstop brezplačen. 
***

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Več info :
email: laguna@gpl.si /befit@laguna.si
www.laguna.si
www.fitnesbefit.laguna.si
https://twitter.com/befitlaguna