18.6.2016 se bo na Laguni, mestni plaži Ljubljane zgodil najbolj vroč športni dogodek letošnjega poletja. Na svoj račun boste prišli ljubitelji skupinskih vadb. V celodnevnem dogajanju boste imeli priložnost preizkusiti najnovejše izdaje Les Mills skupinskih treningov. Lahko boste preizkusili najpopularnejši program skupinskih treningov vseh časov, Body pump, se zabavali in potili v plesnih ritmih, noro vrteli pedala na kolesarskem treningu ali premikali meje svojih zmogljivosti na visoko intenzivnem intervalnem treningu. Na voljo bo 9 različnih Les Mills treningov, za prijetno osvežitev pa bo poskrbel bazen, ki bo le za skok oddaljen od prizorišča.

Na dogodku se nam bo pridružil Planetfit.si, ponudnik Reebok oblačil za šport in prosti čas. Lahko boste nakupili nova udobna, kakovostna in stilno dovršena oblačila. Reebok pa bo poskrbel tudi za darilo za vsakega obiskovalca dogodka.

Urnik in prijava – www.laguna.lesmills.si

V svoji prijavi nam zaupajte katerih treningov se želite udeležiti. Prejeli boste bon, katerega vam bodo na blagajni kopališča ožigosali. Z ožigosanim bonom pa boste prejeli Reebok darilo dobrodošlice.

Poskrbeli bomo tudi za vse lačne in se skupaj z vami okrepili na pikniku s slastno ponudbo jedi z žara.

Pohitite s prijavo in si zagotovite prostor na vseh svojih najljubših treningih!

Se vidimo na Laguni!

Vstopnina: plačilo vstopnine na kopališče Laguna – klikni za cenik.
*člani Laguna Befit centra z veljavno karto imajo prost vstop na kopališče.