Z novim letom uvajamo spremembe pri prijavi na skupinske vadbe.
V ta namen je vzpostavljen rezervacijski sistem IPOINT , preko katerega si zagotovite prostor na posamezni vadbi. hkrati pa imate vpogled v št. prostih mest. V primeru zasedenosti vadbe, imajo prednost tisti, ki so podali rezervacijo.
Za uspešno prijavo v portal je potrebe vaš e-mail naslov in geslo, katerega si določite sami.
V kolikor ob včlanitvi niste podali vašega e-mail naslova, to storite čimprej na recepciji LAGUNA BEFIT centra.

Pomembno!

Registracijo lahko opravijo samo člani, ki imajo v sistemu LAGUNA BEFIT Centra zabeležen mail. V primeru, da vam sistem ne pošlje potrditvenega maila, preverite na recepciji  LAGUNA BEFIT Centra), ali ste ga ob vpisu v LAGUNA BEFIT Center pravilno napisali na vpisni list.
Rezervacijo vadbe lahko opravijo samo že registrirani člani, novi člani imate možnost prvega obiska brezplačno zato se lahko prijavite tukaj: https://fitnesbefit.laguna.si/obcuti-efekt-skupine-treniraj-z-nami/

Navodila za prijavo:

Ob prvi prijavi kliknite na gumb VPIS (na strani desno zgoraj). V pojavnem oknu kliknite na REGISTRACIJA. Vpišite svoj mail. Spletna stran vam bo poslala potrditveni mail. Če ga ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto (SPAM). V mailu kliknite na povezavo in dokončajte prijavo.
Na vadbo se prijavite tako, da kliknete na želeno vadbo in nato potrdite prijavo. Na levi strani so za vaš pregled zbrane vse rezervacije. Z vadbe se odjavite, če na rezervirani vadbi kliknete X. Vadbo lahko odpoveste, vendar ne kasneje kot 4 ure pred pričetkom termina. V primeru, da se ne odjavite pravočasno in se je to zgodilo 2x v enem mesecu, vam bodo prijave do nadaljnjega onemogočene. Vadbe se lahko še vedno udeležite, vendar le v primeru, da so še prosta mesta.

Želimo vam obilo vadbenih užitkov. Vaš LAGUNA BEFIT CENTER.

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirajte na befit@laguna.si