Laguna Befit centru imamo vzpostavljen rezervacijski sistem IPOINT , preko katerega si zagotovite prostor na posamezni vadbi. hkrati pa imate vpogled v št. prostih mest. V primeru zasedenosti vadbe, imajo prednost tisti, ki so podali rezervacijo.
Za uspešno prijavo v portal je potrebe vaš e-mail naslov in geslo, katerega si določite sami.
V kolikor ob včlanitvi niste podali vašega e-mail naslova in mobilne številke, to storite čimprej na recepciji LAGUNA BEFIT centra.

Pomembno!

Registracijo lahko opravijo samo člani, ki imajo v sistemu LAGUNA BEFIT Centra zabeležen mail. V primeru, da vam sistem ne pošlje potrditvenega maila, preverite na recepciji  LAGUNA BEFIT Centra), ali ste ga ob vpisu v LAGUNA BEFIT Center pravilno napisali na vpisni list.
Rezervacijo vadbe lahko opravijo samo že registrirani člani.

Navodila za prijavo:

Ob prvi prijavi kliknite na gumb VPIS (na strani desno zgoraj). V pojavnem oknu kliknite na REGISTRACIJA. Vpišite svoj mail. Spletna stran vam bo poslala potrditveni mail. Če ga ne prejmete, preverite mapo z vsiljeno pošto (SPAM). V mailu kliknite na povezavo in dokončajte prijavo.
Na vadbo se prijavite tako, da kliknete na želeno vadbo in nato potrdite prijavo. Na levi strani so za vaš pregled zbrane vse rezervacije. Po uspešni prijavi termina vadbe po SMS prejmete potrdilo o uspešni prijavi, ki ga pokažete ob vašem prihodu na prijavljeni termin za vadbo. Z vadbe se odjavite, če na rezervirani vadbi kliknete X. Vadbo lahko odpoveste, vendar ne kasneje kot 24 ur pred pričetkom termina. V primeru, da se ne odjavite pravočasno se vam bo odštel 1x obisk. Vadbe se lahko še vedno udeležite, vendar le v primeru, da so še prosta mesta.

Želimo vam obilo vadbenih užitkov. Vaš LAGUNA BEFIT CENTER.

V primeru vprašanj nas lahko kontaktirajte na befit@laguna.si