Vabljeni na spoznavanje ekstremnih športov, animacijo za otroke, na kopališču Laguna Mestna plaža Ljubljana v nedeljo, 27. 8. 2017!

Dan bo namenjen našim najmlajšim obiskovalcem in njihovim staršem: spoznavanje ekstremnih športov za otroke (plezanje, slackline in kajak), mini tekmovanje slackline-a in plezanja z nagradami, World Jumping family in še več zabave…

Program za otroke :

– 10h do 17h spoznavanje extremnih športov za otroke (plezanje, slackline in kajak)

– od 15h do 16h skakanje na trampolinih World Jumping Family

– od 16h do 17h mini tekmovanje slackline-a in plezanja z nagradami

– od 18h do 20h plesni nastopi plesne šole Mimi in gostujočih plesnih šol.

1.) Plezalna stena SMART STONES KIDS:
Plezalna stena SMART STONES KIDS je odlična za razvijanje koordinacijskih in motoričnih spretnosti.
Glavni element plezalne stene SMART STONES KIDS so unikatni ročno izdelani kamniti plezalni oprimki SMART STONES KIDS, za vse, ki se radi vzpenjajo z naravo na dlani.

2.) Delavnice ravnotežja na slackline-u:
Hoja po napetem elestičnem traku – slackline med dvema togima opornima točkama omogoča hiter uvid, da je za napredek pravzaprav bistven premik v glavi, se pravi usvojitev drugih, ne izključno športnih veščin. S hojo se izboljšata motorika in ravnotežje, okrepijo funkcionalne mišične skupine, popravi telesna drža, hkrati pa poleg telesne viša tudi mentalna kondicija. Ko posameznik v obvladljivi situaciji (v ohranjanju ravnotežja pri hoji po traku) opazi, s kakšno miselno naravnanostjo lahko reši določen izziv, se ga bo naučil reševati na učinkovitejši način tudi v zapletenejših družbenih oz. vsakodnevnih nalogah.
Glavni poudarek delavnic bo na družabnem, sproščenem učenju veščin kot so propriocepcija, motorika, stabilizacija, koncentracija, zavedanje, nadzor misli in strahov in spoznavanju procesov njihovega delovanja.

3. Spust s kajakom:
Spust s kajakom je eden izmen najbolj popularnih vodnih športov.
Poskušali vam bomo s pomočjo prilagojenega kajaka približati vodni šport. Pri tem bodo predstavljene tehnike, gibanje in ostalo kar sodi zraven.

4. Skakanje na WJ trampolinih: LAGUNA BEFIT WORLD JUMPING FAMILY
World jumping family je vadba, ki je namenjena staršem in otrokom (od 4. leta naprej) v tandemu. Z vadbo World jumping se razvijajo motorika, koordinacija in drža telesa. V obeh primerih, tako pri odraslih kot pri otrocih, so vaje s trampolinom zelo koristne tudi za ravnotežje, saj se s tem razvija sposobnost posameznika, da ohrani stabilen položaj pri različnih motoričnih nalogah z različno stopnjo intenzivnosti. Prednost World jumping family vadbe je, da vadbo odraslih in otrok opravljamo istočasno, je prilagojena obema generacijama.

5. Plesne delavnice
Skupaj z plesno šolo Mimi – plesni center se boste lahko poizskusili v plesnih delavnicah ter si ob 18:00 ogledali nastope.

Kot je že znano imajo otroci do 1m višine vedno prost vstop, saj so le ti obiskovalci najbolj zaželeni v prečudoviti naravi in ponudbi otroških igral ter vsakodnevni animaciji za najmlajše.

Za naše člane Laguna Befit centra z veljavno karto je  vstop na kopališče brezplačen, za družinske člane pa je vstopnina na bazen ta dan 50% cenejša.

Imetniki klubske karte Klub Laguna celo sezono kupujete dnevne vstopnice po posebnem ceniku, z do 50% nižjimi cenami.

***

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Več info :
email: laguna@gpl.si /befit@laguna.si
www.laguna.si
www.fitnesbefit.laguna.si
https://twitter.com/befitlaguna