Si želite urediti svoj življenjski slog? V Laguna Befit centru vam bo priznana licencirana fitnes trenerka Nataša Gorenc svetovala kako preoblikovati telo, kako sestaviti jedilnik ter kako pristopiti k treningu.

Svetovalne urice so namenjene za vse,

  • ki se še odločate, da bi naredili prvi korak k zdravemu načinu življenja in vam primanjkuje motivacije;
  • ki potrebujete celostno obravnavo in pogovor o tem kako začeti;
  • ki potrebujete nasvet o zdravi prehrani;
  • ki potrebujete nasvet o pravem pristopu k treningu oz. vadbi;
  • ki vas je strah prestopiti prag fitnesa, ker so za vas naprave »deveto čudo«.

 

Pogovorili se bomo kako vas spraviti v formo, kako pravilno pristopiti k načinu prehrane, vadbe in treninga primernega samo za vas. Pokazali vam bomo kako upravljati z napravami.

Našim zvestim članom in vsem, ki se boste odločili za nakup letne karte je en 20 minutni razgovor letno brezplačen! Dodatni svetovalni termin se obračuna 10,00 EUR.

Svetovalne urice potekajo vsak ponedeljek in četrtek med 18:00 in 19:00 uro. Za 20 minutni razgovor so obvezne predhodne prijave spodaj.

 

PRIJAVI SE ZDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO!

 

* Najbolj mi ustreza (označita se lahko obe možnosti):

 Ponedeljek Četrtek

 

 

* S klikom na gumb "POŠLJI" potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletnih strani fitnesbefit.laguna.si in laguna.si, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb ter so natančneje opisani tukaj.

 * Potrjujem

 

* S prijavo se strinjam s pogoji udeležbe in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družba GP Ljubljana d.d. kot upravljavec zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih Svetovalnih uric ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in mojim zadovoljstvom z njim ter drugih ugodnosti Klub Laguna ter drugih z varstvom osebnih podatkov povezanih gradiv. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

 * Strinjam se

 
* Podatki, označeni z zvezdico, so obvezni. Brez vnosa obveznih podatkov prijava na brezplačni trening ni izvedljiva.