Za vse, ki še ne poznate Laguna Befit center, naše vadbe, fitnes, trenerje, opremo… smo pripravili brezplačni preizkus! Brezplačni preizkus je namenjen vsem vam, ki bi radi preizkusili naše treninge in naprave, spoznali naše trenerje in si ogledali naše prostore. Registrirajte se in izberite svoj termin in lahko boste trenirali popolnoma brezplačno!

Za vsak trening program obstajajo opcije različnih intenzivnosti, težje in lažje, s katerimi lahko vsak trening prilagodite svoji trenutni fizični pripravljenosti. Za program treninga se posvetujte ob obisku z našimi svetovalci.

Število mest na skupinskih treningih je omejeno, zato vas vljudno naprošamo, da se na vse treninge prijavljate vnaprej. Urnik oz. razpored skupinskih lahko vidite tukaj!

Za treninge potrebujete čisto športno obutev, udobna športna oblačila, brisačo in plastenko z vodo.

PRIJAVI SE ZDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO!

 

 

* Zanimam se za:

 Trening z osebnim trenerjem 20 min svetovanje Fitnes Vodene vadbe

* Zanimam se za skupinske treninge (označi vse, ki te zanimajo):

 Pilates NIT TNZ Boot camp Metafit Booty extreme

* Najbolj mi ustrezajo naslednji dnevi (označi več možnosti):

 Ponedeljek dopoldan Ponedeljek popoldan Torek dopoldan Torek popoldan Sreda dopoldan Sreda popoldan Četrtek dopoldan Četrtek popoldan Petek dopoldan Petek popoldan Sobota dopoldan Sobota popoldan Nedelja dopoldan Nedelja popoldan

 

* S klikom na gumb "POŠLJI" potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletnih strani fitnesbefit.laguna.si in laguna.si, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb ter so natančneje opisani tukaj.

 * Potrjujem

 

* S prijavo se strinjam s pogoji udeležbe in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družba GP Ljubljana d.d. kot upravljavec zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih Treniraj zastonj ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in mojim zadovoljstvom z njim ter drugih ugodnosti Klub Laguna ter drugih z varstvom osebnih podatkov povezanih gradiv. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

 * Strinjam se

 
* Podatki, označeni z zvezdico, so obvezni. Brez vnosa obveznih podatkov prijava na brezplačni trening ni izvedljiva.