Še nista bila v Laguna Befit centru? Prijavita se in trenirajta v paru brezplačno od 07.02.2017 do 14.02.2017 ter koristita akcijo 1+1= 2 : kupi 1 mesečno karto trenirajta oba!

Bliža se Valentinovo, praznik zaljubljenih, ob katerem se svojo boljšo polovico spodobi obdariti s kakšnim romantičnim darilcem. Letos lahko pozabite na rože, ki hitro ovenijo, in čokoladne bombonjere, ki poskrbijo le za odvečne kilograme, in svoji najljubši osebi podarite nekaj, kar bo občutno izboljšalo kvaliteto vajinega življenja in vama podarilo še lepšo prihodnost!

S TELESNO VADBO DO VEČJE POVEZANOSTI

Odločitev za redno telesno vadbo je seveda odlična izbira že sama po sebi, če se za ta korak odločita v paru, lahko pričakujeta še nekaj dodatnih pozitivnih rezultatov. Vadba sama je lahko čas, namenjen le vama; če se vedno pritožujeta, da skupaj preživita premalo časa, bo skupna vadba poskrbela za pomembno spremembo tudi na tem področju. zamenja športni zmenek, na katerem se dodobra razgibata in storita nekaj dobrega za svoje zdravje.

Skupna vadba bo poskrbela tudi za hitrejše rezultate, saj bosta zaradi tekmovalnosti zmogla več, ko pa bo prišlo do padca motivacije, pa bo tu vedno nekdo, ki vas bo prepričal, da nadaljujete. Najboljše smo prihranili za konec: raziskave kažejo, da so pari, ki se skupaj posvečajo telesni vadbi, srečnejši, bolj povezani in bolj zaljubljeni. O popolnem darilu za letošnje Valentinovo torej res ni več nobenega dvoma …

BREZPLAČNI VALENTINOV TEDEN

Za vaju smo zato pripravili Valentinov teden brezplačnih treningov za dva. Še tako težek trening je mnogo lažji, če ga delamo v paru. Zabava, motivacija, medsebojno rivalstvo in skupni cilji so tisti, ki brez dvoma pomagajo v najtežjih trenutkih. In ravno zato smo za vse, ki nas še ne poznate, pripravili en teden brezplačnih treningov, ki jih lahko obiskujete v paru! In to še ni vse: v času akcije lahko koristita tudi 1 uro brezplačnega treninga z osebnim trenerjem!

Če še nista bila v našem centru se lahko prijavita se na spodnji obrazec že danes in koristita en teden brezplačnih treningov za 2 osebi.

AKCIJA 1+1 = 2

Za vaju pa smo pripravili še prav posebno ponudbo, ki je lahko odlično darilo za najdražje:

Kupiš 1 mesečno karto, trenirata dva! Akcija velja za vse tiste, ki nas še ne poznate in tudi za tiste, ki že trenirate v našem centru pa bi želeli obdariti partnerja, ki pa še ne trenira pri nas.

KDAJ?

Samo od 07.02.2017 do 14.02.2017. Prijavita se lahko na brezplačni trening v fitnesu ali katero koli skupinsko vadbo po urniku. Akcija 1+1= 2 velja za nakup 1 mesečne karte za fitnes in/ali skupinske vadbe najkasneje do 14.02.2017!

KAKO?

Prijavi se preko spodnjega obrazca. V komentar vpiši tudi podatke partnerja ter željeni datum in uro treninga ter katera skupinska vaba vaju zanima oz. označita, če želita uro z osebnim trenerjem.

 ŽELIVA URO Z OSEBNIM TRENERJEM