Vsak petek ob 19:30 vabljeni na  super zabaven trening WORLJUMPING z Brigito, zunaj na travnatih in ob baznskih površinah kopališča Laguna! 

PRIJAVE: befit@laguna.si ali na tel: 01/5890137 !
**Z nakupom polletnih ali letnih fitnes kart ali kart za vodene vadbe pa boste koristili bazen Laguna celo sezono povsem brezplačno!!! **

World Jumping je izvirni licenčni program, ki temelji na medicinskih raziskavah in praktičnih izkušnjah. Potrebno je posebej poudariti, da ne gre zgolj za naključno skakanje po trampolinih, temveč za specifično koordiniran sistem vaj.

World jumping vadba je idealna za oblikovanje telesa in prinaša številne pozitivne učinke. Ker vpliva na vse sisteme telesa se smatra za visoko učinkovito vadbo. Patentirani trampolini so TUV certificirani ter izpolnjujejo vse zdravstvene in varnostne standarde.

Razmeroma velika skakalna površina WJ trampolinov omogoča izvajanje širšega spektra vadb. Skakalna površina je na jekleno ogrodje pritrjena s posebnim gumijastim pasom, kar prinaša številne prednosti v primerjavi z običajnimi z vzmetmi pritrjenimi trampolini.

Prednost gumijastega pasu je, da prenaša kinetično energijo do telesa na bolj učinkovit način, ter tako zmanjšuje možnost udara na organe in obenem znatno ščiti vezi in sklepe. Držalo, ki se pritrdi na trampolin omogoča izvedbo različnih tipov vadbe in uporabniku daje občutek varnosti in stabilnosti.

Vadba na World Jumping trampolinih je primerna za vse starostne skupine, zaradi svojih specifičnih lastnosti pa je vadba lahko tudi pomemben del v procesu rehabilitacije.

Pozitivni učinki World Jumping vadbe:

* program vsebuje elemente raztezanja, kardio vadbe,
* pospeši izgorevanje maščob in pripomore k izboljšanju mišičnega tonusa – vse omenjeno zgolj v eni uri,
* izboljšuje koordinacijo, ravnotežje in stabilnost, kjer aktiviramo preko 400 mišic in porabimo tudi preko 1000 kcal,
* povečuje kapaciteto pljuč in pospešuje metabolizem,
* pripomore k zmanjševanju krvnega tlaka in zmanjšuje tveganje za kardiovaskularne bolezni
* pozitivno vpliva na zmanjšanje bolečin v vratu in hrbtenici,
izboljšuje dovod kisika v celice in tako upočasnjuje proces staranja,
* stimulira produkcijo hormona endorfina oz. hormona sreče,
* vzpodbuja presnovo in tako pripomore k zniževanju holesterola v krvi,
* pripomore k boljšemu spancu in boljšemu duševnemu počutju.

Več info :
http://laguna.si/fitnes-center/
https://twitter.com/befitlaguna