Ali si želite aktivno zakorakati v dan? Razmišljate pa vseeno da niste ravno jutranji tip človeka? In vam zvonjenje budilke že samo po sebi predstavlja stres? Vsekakor vas razumem. Vendar ko vam jutranja vadba preide v kri, verjemite se boste v jutra zbujali polni energije. Trening boste komaj čakali, saj boste kar naenkrat opazili, da ste polni energije skozi cel dan, da v službi spet ni tako grozno kot ste mislili in boste po treningu odhiteli v službo že povsem prebujeni, medtem ko bojo ostali šele srkali prvo jutranjo kavo in nergali čemu je to treba.

Jutranji skupinski trening z Metko Metafit je funkcionalni trening. Primeren je prav za vse. Lahko bi rekli da je visoko intenzivni trening, saj sestoji iz različnih intervalov, ki pa so vsekakor prilagojeni vsakemu posamezniku. Veliko vaj je sestavljenih z lastno težo, uporabljajo pa se tudi ročke, elastike, stepi, lestve, »kettli«, uteži, itd… Skratka nikoli ni dolgčas. Jutranji skupinski trening Metafit  je v Laguna Befit centru vsak torek in četrtek od  6:00 – 7:00 zjutraj.

Pridružite se nam lahko začetniki, kot tisti ki so že v zelo dobri kondiciji. Zaradi manjše skupine vadečih je pristop še vedno zelo individualen in prilagojen potrebam posameznika.

Prednosti jutranjega skupinskega treninga:

  • Zbudite telo in izboljšate počutje.
  • Izboljšajte spalne navade.
  • Pospešuje metabolizem.
  • Dvig samozavest in samopodobe.
  • Izboljšate produktivnost čez celoten dan.
  • Celo popoldne imate na voljo za preživljanje časa z družino oz. prostega časa.

Z jutranjim skupinskim treningom se bo vaš metabolizem povečal za 12 do 24 ur! Visoko intenzivna vadba že sama ima prednost ravno v temu, da metabolizem pospešeno dela še do 24 ur po vadbi. To pomeni, da kurite kalorije, medtem ko sedite za mizo. Trening zjutraj vas bo dvignil, toda ko je čas za posteljo, boste bolj mirni za počitek.

Jutranji skupinski trening ne bo prebudil samo vašega telesa vendar bo pripomogel tudi, da bo vaš um močnejši skozi cel dan. Tako se boste lažje spopadali z vsemi stresnimi situacijami tako v službi kakor tudi doma. Povečala se vam bo vaša koncentracija, boljša bo vaša telesna kondicija, telo in um bosta močnejša in to boste kaj hitro občutili v vsakdanjiku, ki bo kar naenkrat veliko lahkotnejši ter produktivnejši. Zvečer boste mirno legli v posteljo in se prebudili polni energije za nov dan. Raziskave [1] so namreč pokazale, da vadeči, ki opravijo trening zjutraj spijo bolje od vadečih, ki trenirajo popoldan oziroma zvečer.

V kolikor še niste bili pri nas vam nudimo tridnevni brezplačni preizkus s prijavo TUKAJ.

Za vse, ki se nam pridružite v mesecu januarju nudimo dopoldanske mesečne karte za le 45,00 EUR za neomejeno obiskov vadb mesečno.

Se vidimo #nalaguni! 😊

Metka Ilc, vaditeljica Jutranjega skupinskega treninga, FZS – vaditelj 1.stopnje

[1] Raziskava Appalachian State