14. januarja 2017 bo cel svet praznoval in tudi mi na LAGUNA BEFIT BODY PUMP 100 ZABAVI!

Skupaj bomo del globalnega dogodka, ko bomo skupaj z ostalimi slovenskimi in ostalimi 15.000 fitnes centri, 25.letnico Bodypump-a počastili z največjo fitnes zabavo! Vabimo vas, da se nam pridružite in skupaj proslavimo ter premaknemo meje, ko bo cel svet ob istem času poprijel za uteži z Bodypumpom 100.

Spremljajte nas in kmalu vam zaupamo kaj vse se bo dogajalo na Laguni 14. januarja 2017!

KAKO SE JE VSE ZAČELO?

Od dnevne sobe Phillipa Millsa, kreatorja Les Mills vadb, in skromne telovadnice v Aucklandu na Novi Zelandiji, kjer so bili ustvarjeni zametki Bodypumpa, do internacionalnega fitnes fenomena, kot ga poznamo danes. V 25. letih svojega obstoja je s svojo izjemnostjo ta edinstvena vadba praktično zasvojila cel svet. Trenutno je Bodypump razširjen v 100 državah, kjer ima 15.000 licenčnih klubov s 50.000 inštruktorji, ki vsak dan motivirajo več kot 5 milijonov vadečih.

Verjetno pa vas zanima zakaj je Bodypump postal tako zelo popularen. Bodipump je bila prva vadba, ki je združila atletski način treninga, motivacijo skupinskih vadb, ter enostavnost izvedbe, zaradi česar je primerna prav za vsakogar. Vadba se izvaja v ritmu dobre glasbe, kar vadeče še dodatno motivira. Poleg tega Bodypump podpira še 25 let znanstvenih raziskav o pozitivnih učinkih na naše telo, kar dokazuje več kot 5 milijonov zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu.

Vabimo vas, da se nam 14. Januarja 2017 pridružite in z nami proslavite mejnik v fitnes zgodovini!

Pripravi se na BODYPUMP 100 zabavo in se nam od 4.1.2017 do 13.1.2014 pridruži na BREZPLAČNEM BODYPUMP OLDIES MIX treningu! Več  TUKAJ!

Preveri kako do VSTOPNICE za BODYPUMP 100 zabavo TUKAJ!

Podarjamo 100 dni brezplačnih treningov: preveri našo POSEBNO PONUDBO! Več TUKAJ!

Do takrat pa izpolni spodnji obrazec in ostani na tekočem z vsemi informacijami o največji globalni fitnes zabavi in Bodypumpu 100 !

 želim več informacij o BODY PUMP 100 zabavi