1. maja 2018 se na Laguni odpira nova sezona igranja odbojke na mivki!

Za vse imetnike klubske karte KLUB LAGUNA smo pripravili posebno ponudbo:

  • Igrišče za odbojko na mivki v mesecu maju 2018 je za vse registrirane uporabnike Klub Laguna z veljavno članarino na voljo brezplačno! Obvezna predhodna najava in rezervacija termina – izpolni spodnji prijavni obrazec.
  • Od meseca junija dalje pa lahko vsi registrirani uporabniki Klub Laguna koristite 10% popust na cene igrišče/uro odbojke na mivki sezone 2018.
  • Vsi registrirani uporabniki Klub Laguna z nakupom letne karte za fitnes ali vodene vadbe Laguna Befit centra lahko v sezoni 2018 pa lahko koristite kar 20% popust na vse cene igrišče / uro odbojke na mivki sezone 2018!

Popust velja za registrirane uporabnike Klub Laguna pri čemer mora biti vsaj eden od igralcev registrirani član Klub Laguna. Uporaba igrišča ni prenosljiva na drugo ime. V nasprotnem primeru se zaračuna cena po ceniku brez popusta.

Na voljo so tri igrišča za odbojko na mivki po standardih mednarodne odbojkarske zveze (FIVB). V večernih urah so osvetljena z reflektorji.

Sezona odbojke na mivki traja do 30.9.2017.

Obvezna predhodna najava in rezervacija termina.

CENIK

 

PRIJAVI SE ZDAJ IN SI ZAGOTOVI SVOJE MESTO!

 

 

Zanimam se za:

 Odbojko na mivki brezplačno maj 2018 Sezonski najem igrišča v sezoni 2018

Najbolj mi ustrezajo naslednji dnevi (označi več možnosti):

 Ponedeljek Torek Sreda Četrtek Petek Sobota Nedelja

Najbolj mi ustrezajo naslednje ure (označi več možnosti):

 8:00 – 15:00 15:00 – 17:00 17:00 – 18:00 18:00 – 19:00 19:00 – 20:00 20:00 - 21:00 21:00 - 24:00

 

* S klikom na gumb "REZERVIRAJTE MI MESTO" potrjujem, da sem seznanjen s pogoji uporabe spletnih strani fitnesbefit.laguna.si in laguna.si, ki vključujejo spremljanje mojih aktivnosti in zanimanja z namenom zagotavljanja personaliziranih vsebin in ponudb ter so natančneje opisani tukaj.

 * Potrjujem

 

* S prijavo se strinjam s pogoji udeležbe in prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko družba GP Ljubljana d.d. kot upravljavec zgoraj vpisane osebne podatke obdeluje z namenom vodenja evidence o udeležencih Klub ugodnosti ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi s prijavo, potekom in mojim zadovoljstvom z njim ter drugih ugodnosti Klub Laguna ter drugih z varstvom osebnih podatkov povezanih gradiv. Potrjujem tudi, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki.

 * Strinjam se

 
* Podatki, označeni z zvezdico, so obvezni. Brez vnosa obveznih podatkov prijava na brezplačno rezervacijo igrišča ni mogoča.

 

 

Info :

T: 015890137

E: befit@laguna.si

W: laguna.si